Ενυδάτωση προσώπου με χαβιάρι + υβριδικό μανικιούρ από 75….μόνο 60€ !!! Καλές γιορτές!!!

Προφίλ

Το κέντρο αισθητικής & αδυνατίσματος Αισθητική Φροντίδα ιδρύθηκε από την αισθητικό Εύη Μαρκάκη το 1997 στο Ηράκλειο της Κρήτης.

Η Εύη Μαρκάκη είναι πτυχιούχος αισθητικός του ΤΕΙ Αθήνας με δεκάδες συμμετοχές σε συνέδρια στην Ελλάδα και στο Εξωτερικό. Επίσης είναι μέλος της Ένωσης Διπλωματούχων Αισθητικών Κρήτης και της Ομοσπονδίας Αισθητικών Ελλάδας.

Στην Αισθητική Φροντίδα έχετε την ευκαιρία να ανακαλύψετε την ουσία της αληθινής φροντίδας. Με την προσωπική επίβλεψη της Εύης Μαρκάκη, με άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό, αυστηρά επιλεγμένα καλλυντικά, πρωτοποριακές θεραπείες και μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας, σας περιποιούμαστε σε ένα φιλικό περιβάλλον δίνοντας εξατομικευμένες λύσεις για την προσωπική σας ομορφιά.Με απόλυτη υπευθυνότητα και αυστηρή τήρηση των κανόνων υγιεινής σας εγγυόμαστε την ασφάλεια και την αποτελεσματικότητα των μεθόδων μας.

Χαρίστε στον εαυτό σας την εμπειρία της επαγγελματικής φροντίδας. Απολαύστε μοναδικές στιγμές χαλάρωσης και ευεξίας!


 
Εύη Μαρκάκης's videos on Dailymotion Δείτε περισσότερα video...

Facebook Profile Page

CRYOLIPOLYSIS

Η Κρυολιπόλυση είναι μια μη επεμβατική μέθοδος, κατά την οποία μέσω της ψύξης του λιπώδους ιστού προκαλείται η διάλυση των λιποκυττάρων.

Περισσότερα...

Μεσοθεραπεία & FRAXPEEL

Αντιγήρανση, σύσφιξη και λείανση ρυτίδων. "Γέμισμα" του προσώπου. Συνδυασμός 2 τεχνικών του FRAXPEEL και της μεσοθεραπείας, όπου με μικρονυγμούς διεισδίουμε στο δέρμα το κατάλληλο ανά περίπτωση κοκτέιλ στοιχείων (υαλουρονικό οξύ, βιταμίνη Α & C, συσφικτικούς παράγοντες κτλ).

Περισσότερα...

Lumicell Waves

Sample Image

Express θεραπεία κυτταρίτιδας και τοπικού πάχους. Μεγάλης διάρκειας αποτέλεσμα με λιγότερες συνεδρίες.

Περισσότερα...

Energist Ultra

Sample Image

Φωτοαποτρίχωση για μόνιμη απομάκρυνση τριχοφυίας & φωτοανάπλαση για αντιγήρανση και ακμή.

Περισσότερα...

Copyright © 2009 Markaki Evi

Created by webcase